Våre leverandører presenterer sine løsninger

Her finner du videoer om ulike gulvløsninger, samt underlag og legging av de forskjellige typene vi har av gulv. 

< Tilbake til kategorier
#løsninger
#produkter
#montering

LØSNINGER OG PRODUKTER

MESTERLIGAEN
Knirk i gulv 2

2. februar 2022
I denne andre direktesendingen om knirk i gulv tar vi opp nye problemstillinger og ulike løsninger for å hindre knirk.

MESTERLIGAEN
Knirk i gulv

16. februar 2021
I denne første direktesendingen i 2021 har vi fått presentert problemstillinger og ulike løsninger for å hindre knirk i gulv.

MESTERLIGAEN
Pergo og Kährs

13.oktober 2020
Kährs og Unilin (Pergo) gjør en en felles gjennomgang på av underlag og forberedelse til legging av nytt gulv. Vanngaranti, nye strukturer og rett gulv på rett plass.

MESTERLIGAEN
Kährs

13.oktober 2020
Kährs vil gå spesielt inn på hvilke løsninger som en bør bruke til ulike prosjekter. De vil snakke om nyheter og viktigheten av tilbehør.

MESTERLIGAEN
Pergo

13.oktober 2020
Pergo snakker om laminatgulv; vanngaranti, nye strukturer og rett gulv på rett plass.

MESTERLIGAEN
BerryAlloc

29.september 2020
Berry Alloc har vært på besøk hos oss og snakket om sine gulvløsninger. De snakker om hvordan en skal legge gulvene på riktig måte med tanke på eventuelle reklamasjoner.

MESTERLIGAEN
Boen

29.september 2020
Boen har vært på besøk hos oss og snakket om sine gulvvarianter. De kom også inn på hvordan en skal legge gulvene på riktig måte med tanke på eventuelle reklamasjoner.

BOEN
Hvorfor velge ekte tre?

Naturmaterialer har mange fordeler, det er en fornybar ressurs, det skaper en behagelig atmosfære og bidrar til sunt inneklima. Se mer om treverk i videoen.

BOEN
Parkettnyheter for 2022

Selv om parkett passer inn i de fleste interiør og er en tidløs klassiker, så finnes over tid variasjoner i farger, struktur og glansgrad. BOEN frem en forbedret mattlakk, nydelig struktur med dobbelt børstede produkter og lettrøkte produkter med en naturoljet overflate.

UNILIN
Pergo Lillehammer laminatgulv

Pergo forklarer de viktigste egenskapene ved Lillehammer laminatgulv, og gir noen tips og triks for legging.

UNILIN
Pergo Rigid vinylgulv

Pergo forklarer det du må vite om Rigid vinylgulv, og viser enkle triks for legging av gulvet.

KÄHRS
Maria Kingsley

Opplevelsen av et gulv handler om hva øynene som ser og hva føttene kjenner. Fargevariasjoner og kvister gir et rustikt og livlig gulv, mens slette planker med få kvister blir rolig og elegant.

KÄHRS
The beauty in wood

Det finnes mange grunner til å elske tre. Det gjør mye nytte for seg både i skogen og når trevirket brukes – i og med at det bidrar til et sunt innemiljø. Lær deg mer om tre her.

Berry Alloc
Grand Majestic

Se video om det nye gulvet fra Berry Alloc

BOEN
Eik Andante

Eik Andante - et klassisk, rolig eikegulv som aldri går ut av moten. Så naturlig og behagelig blir det med et ekte tregulv.

BOEN
Produktnyheter 2021

Naturen gir oss noen av de vakreste farger og materialer, som er både til inspirasjon og gjør oss godt. Her presenterer vi noen av BOENs nye farger for 2021.

MONTERING OG VEDLIKEHOLD

BerryAlloc
Original

Sjekk ut vår nye installasjonsvideo, her kan du se hvordan du installerer gulv fra original serien, samt tilbehør. Videoen inneholder masse nyttige tips og triks for å hjelpe deg å lykkes med ditt nye gulv fra BerryAlloc.

BerryAlloc
Grand Avenue og Grand Majestic

Videoen inneholder masse nyttige tips og triks for å hjelpe deg å lykkes med ditt nye gulv fra BerryAlloc.

Hey'di
Hey'di Best Flyt

Hvordan få det beste resultat ved finavretting av gulv. Viser hvordan man rengjør, gjør forarbeid og primer før man legger avrettingsmassen.

BOEN
5G Click - Boengard

Legging av BOEN 5G Click parkett - med Boengard underlag. Riktig leggeteknikk og leggeutstyr er avgjørende for et godt resultat. I tillegg må du passe på egnet undergulv, inneklima og parkettunderlag

BOEN
5G Click - Maxima

Legging av BOEN 5G Click parkett - med Maxima underlag. Husk at du IKKE skal bruke fuktsperre på undergulv av tre! Riktig leggeteknikk og leggeutstyr er avgjørende for et godt resultat. I tillegg må du passe på egnet undergulv, inneklima og parkettunderlag.

BOEN
Herringbone Click

Endelig et fiskebensmønster som gir valgfrihet mellom nedliming og det å legge som flytende gulv. Sjekk her hva du må passe på!

BOEN
Vedlikehold av oljede parkettgulv

Fordelen med oljet parkett er at overflaten kan renoveres enkelt med å påføre et tynt strøk med naturolje. Vil man utsette vedlikeholdsintervallen helt fra starten, kan det legges på et strøk med olje rett etter legging.

BOEN
Vask og vedlikehold av oljet parkettgulv

For et normalt hushold er ikke parkett mer krevende enn andre gulv når det kommer til vask og vedlikehold. Med regelmessig, enkel vedlikehold holder oljet parkett seg fint over mange år

BOEN
Bytte av helt parkettbord

BOEN viser frem hvordan du skifter ut et enkelt parkettbord.

BOEN
Reparasjon av småskader

Naturmaterialer som treverk har mange fordeler, som for eks. det å kunne reparere småskader og riper på en enkel måte. Her viser BOEN reparasjon av småskader på oljet, fargepigmentert parkettgulv Eik Brown Jasper.

BOEN
Reparasjon av småskader og riper

BOEN tilbyr reparasjonssett til både lakkerte og oljede gulv.

Vil du lære mer om løsninger og produkter?

Vi bruker Motimate til å legge ut våre kurs. Her legger vi ut mange kurs innenfor alle kategorier. Du finner appen i Kjedeportalen.